فیلمیانو
سریال نیسان آبی سریال نیسان آبی سریال ایرانی 1,586 بازدید سریال ساخت ایران 3 سریال ساخت ایران 3 سریال ایرانی 1,551 بازدید
نوبت لیلی نوبت لیلی سریال ایرانی 1,261 بازدید خسوف خسوف سریال ایرانی 1,249 بازدید حرفه ای حرفه ای سریال ایرانی 1,347 بازدید میدان سرخ میدان سرخ سریال ایرانی 1,381 بازدید
سریال جیران سریال جیران سریال ایرانی 1,554 بازدید سریال جادوگر سریال جادوگر سریال ایرانی 793 بازدید
دانلود سریال شبکه مخفی زنان

خلاصه داستان: وقتی که شاه متوجه شکل گیری تحرکات تازه در زمینه‌ ی حقوق زنان در کشور می‌ شود، در این خصوص ماموریت ویژه ای به یکی از نزدیکان خودش می ‌دهد....

افشین هاشمی با ساخت سریال “شبکه‌ی مخفی زنان” نوشته ی محسن قرایی، در ژانر کمدی و مربوط به یک بازه‌ی زمانی در اوایل قرن چهاردهم هجری شمسی سعی در پوشش تصویری داستانی با این مضمون کلی دارد: وقتی که شاه متوجه شکل گیری تحرکات تازه در زمینه‌ ی حقوق زنان در کشور می‌ شود، در این خصوص ماموریت ویژه ای به یکی از نزدیکان خودش می ‌دهد…

شرح وقایع دوره ‌ی جنبش مشروطه گویای آن است که در این دوره انجمن‌ های زیادی در ایران شکل گرفتند. در این دوران زنان نیز به طور مخفیانه انجمن‌ هایی همسو با جنبش مشروطه تشکیل دادند و در ادامه ‌ی این تحرکات پس از تشکیل مجلس و جنگ جهانی دوم سازمان‌ هایی مربوط به حقوق زنان ایجاد شدند. به دلیل اینکه جنبش زنان در سال ‌های مشروطه در خفا شکل گرفت، از فعالیت ‌های زنان دوره‌ ی مشروطه اطلاعات چندانی در دسترس نیست. اما فضای سیاسی باز تر ایران در سال ‌های پس از جنگ جهانی دوم و تغییرات بین المللی در حقوق زنان از جمله جنبش ‌های حق رای زنان در آمریکا و انگلستان، و مواضع مارکس و لنین درباره‌ ی حقوق زنان، جنبش زنان در مصر و سایر کشور ‌های خاورمیانه را می‌ توان از جمله تحرکاتی که در راستای احقاق حقوق زنان انجام شد در نظر گرفت. در سال‌ های بعد از انقلاب مشروطه و جنگ جهانی تشکل ‌های مستقل و فمینیستی با هدف فعالیت در خوزه ی حقوق زنان تاسیس شدند که عمده ‌ی فعالیت آنها در زمینه‌ ی تاسیس مدارس دخترانه و انتشار نشریه های مرتبط با زنان بود. نخستین نشریه‌ ی زنان در سال 1289 منتشر شد و آخرین سازمان مستقل زنان در سال 1311 منحل گشت.

جنبش زنان در ایران در ادوار مختلف، در راستای به دست آوردن حقوق زنان و تلاش برای ارتقاء سطح اجتماعی آنها انجام شده است. عمده‌ ی این تحرکات در سال ‌های 1289 تا 1311 به وقوع پیوسته است. این جنبش‌ های اجتماعی معمولا توسط زنانی شکل گرفته است، که به دلیل نارضایتی از وضعیت و نظم اجتماعی موجود آن را به چالش کشیده اند. بر خلاف اینکه فعالیت‌ های آنان هیچ شباهتی به کودتا یا شورش نداشته است اما عموما با مخالفت ‌هایی روبرو بوده است. این مخالفت ‌ها اغلب از سوی دولت وقت، دیگر نهاد‌ ها و یا سنت گرایان اعلام می ‎‌شد. حاکمان ایرانی نیز در تمام دوره ‌های تاریخی بدون در نظر گرفتن اهداف و آرمان‌ های این جنبش‌ ها از آن ها به عنوان تهدیدی علیه قدرت و حکومت خود بیم داشتند.

اما در باره ی وضعیت حقوق زنان در دهه ‌ی اخیر ایران؛ در سال‌ 1391 اعلام شد که رشته ‌ی مطالعات زنان با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی به رشته‌ ی مطالعات خانواده و حقوق زن در اسلام تغییر نام پیدا کرده است.

عوامل و بازیگران:

احمد مهرانفر، حمید فرخ نژاد، سیامک انصاری، شبنم مقدمی، لیلا حاتمی، لیلا زارع، مهدی هاشمی بازیگران، افشین هاشمی تهیه کننده و کار گردان و محسن قرایی نویسنده‌ ی این مجموعه هستند.

حواشی:

از چهر‌ه های سرشناس سریال شبکه ‌ی مخفی زنان بازیگر محبوب سینمای ایران خانم لیلا حاتمی زاده ی 9 مهر 1351 در تهران است، که اخیرا حضور ایشان در سینما اندکی کم‌ رنگ تر از قبل شده است. لیلا حاتمی در سال 1377 با علی مصفا ازدواج کرد و حاصل این ازدواج دو فرزند به نام‌ های مانی و عسل است. لیلا حاتمی علاوه بر حرفه ‌ی بازیگری در زمینه‌ی یادگیری زبان‌ های خارجی هم عملکرد موفقی داشته است. این بانوی هنرمند علاوه بر زبان فارسی به چهار زبان زنده ‌‌ی دنیا یعنی انگلیسی، فرانسه، آلمانی و ایتالیایی نیز صحبت می ‌کند. اولین تجربه‌ی بازیگری لیلا حاتمی در سال 1363 در سن 12 سالگی و در اثر فاخر کمال الملک ساخته ‌ی پدرش علی حاتمی است. هفت سال بعد یعنی در سال 1370 در فیلم دلشدگان نیز نقش آفرینی کرد. اما شهرت و محبوبیت او با بازی در فیلم “لیلا” در سال 1376 اوج گرفت. لیلا فیلمی به کارگردانی داریوش مهرجویی است، که لیلا حاتمی درآن توانست دیپلم افتخار بگیرد. بعد از ایفای نقش در فیلم “جدایی نادر از سیمین” در سال 89، لیلا حاتمی به عنوان چهارمین زن زیبای خاورمیانه شناخته شد. وی در سال 1391 موفق به دریافت نشان ادبی و هنری فرانسه با درجه ی شوالیه از سوی وزیر فرهنگ وارتباطات کشور فرانسه شد. این جایزه به جهت خلاقیت هنری لیلا حاتمی به او اعطا شد.

سید افشین هاشمی مرغزار کارگردان این سریال، در زمینه‌ های فیلم نامه نویسی، بازیگری سینما ، تئاتر ، تلویزیون و نیز نوازندگی فعالیت دارد. این کارگردان در سال 1377 موفق به دریافت مدرک کارشناسی رشته‌ی شیمی از دانشگاه صنعت نفت آبادان شد. اما در ادامه تحصیلاتش را در مقطع کارشناسی ارشد در رشته ی کار گردانی در محل دانشکده ی سینما تئاتر دانشگاه هنر در سال 1386 به پایان رساند. از جمله کار های سینمایی او می ‌توان به سال دوم دانشکده ی من، سینما شهر قصه، بهشت گمشده، خداحافظ دختر شیرازی، ضربه فنی، خاله قورباغه، گذر موقت، وقتی برگشتم، صدای آهسته، برف، خسته نباشید آزمایشگاه و … اشاره کرد. او در زمینه ‌ی ساخت سریال هم کارهایی از قبیل : اولین انتخاب، گاوصندوق، مسافرخانه ی سعادت، بلندگوهای افسانه ای، توی گوش سالمم زمزمه کن و نیمکت را در کارنامه ‌ی خود ثبت کرده است.

لینک های دانلود فصل اول

حجم مصرفی نیم بها

نظرات کاربران

0 نظر
نظر شما پس از بررسی و تایید مدیران سایت منتشر خواهد شد...
هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نفری باشید که نظر میدهید !