فیلمیانو
سریال نیسان آبی سریال نیسان آبی سریال ایرانی 1,610 بازدید سریال ساخت ایران 3 سریال ساخت ایران 3 سریال ایرانی 1,576 بازدید
نوبت لیلی نوبت لیلی سریال ایرانی 1,282 بازدید خسوف خسوف سریال ایرانی 1,269 بازدید حرفه ای حرفه ای سریال ایرانی 1,371 بازدید میدان سرخ میدان سرخ سریال ایرانی 1,401 بازدید
سریال جیران سریال جیران سریال ایرانی 1,575 بازدید سریال جادوگر سریال جادوگر سریال ایرانی 812 بازدید
دانلود سریال هفت (7)

خلاصه داستان: داستان سریال "هفت" بر اساس زندگی دانشجویانی نوشته شده است که برای کسب درآمد به بیراهه کشیده می ‌شوند که...

خلاصه داستان: داستان سریال “هفت” بر اساس زندگی دانشجویانی نوشته شده است که برای کسب درآمد به بیراهه کشیده می ‌شوند. به نقل از بعضی از منابع خبری و به گفته ی کیارش اسدی زاده نویسنده و کارگردان این سریال، مجموعه ی هفت در یک فضای متفاوت ساخته شده است و هفت داستان مختلف را بیان می ‌کند اما تاکنون اطلاعاتی در باره ی مضمون کلی این داستان ارائه نشده است.

اما دریک دیدگاه کلی، همواره ورود به دانشگاه برای دانشجویان تجربه ای جدید، مهیج و گاهی آشفته کننده است. دانشجویان در طول سال‌ های تحصیل در دانشگاه با چالش ‌ها و تقاضا های ثابتی در زمینه ی سازگاری با شرایط جدید و تغییرات ایجاد شده در زندگی جدیدشان رو برو می ‌شوند. در واقع همزمان با فشار ها و تقاضا های تحصیلی جدید، دانشجویان به دنبال استقلال گرفتن از خانواده و پذیرش مسئولیت کار‌های خودشان هستند و باید با فشار های وارده از جانب همسالانی با ارزش‌ ها و آرمان های متفاوت و خرده فرهنگ های گوناگون کنار بیایند. به طور سنتی انتظار براین است که بسیاری از جوانان و دانشجویان در صدد قطع پیوند ها و رسیدن به استقلال بوده اما خیلی ها هم امروزه به دنبال چنین چیزی نبوده و همچنان والدین و خانواده ی خود را بهترین دوستان خود می ‌دانند. اما این موضوع اگرچه یک جنبه ی مثبت این رابطه است، بیشتر در بین دانشجویان با خانواده های حمایت گر اتفاق می افتد. این مساله به افزایش سن استقلال جوانان دامن می‌ زند که امروزه به طور کلی میانگین این پارامتر نسبت به نسل های قبلی بالاتر رفته است. در حقیقت چالش بین استقلال یا وابستگی به والدین یکی از مشکلات عمده ی دوره ی دانشجویی است. دومین چالش مهم زندگی دانشجویان که معمولا از دوره ی نوجوانی شکل می‌گیرد و تا پایان تحصیلات دانشگاهی ادامه می ‌یابد مساله ی “شکل گیری” هویت است. این مهم نیازمند انتخاب ها و تعهدات تحصیلی، شغلی، اجتماعی، سیاسی، مذهبی، و فرهنگی نیز می ‌باشد. با فیلیمیانو همراه باشید.

شرایط اجتماعی دانشگاه و محیط های خوابگاهی همیشه مطلوب نیستند زندگی در اتاق های شلوغ و پر سرو صدای خوابگاهی و تحمل آداب و رسوم متفاوت، احتمال هم اتاقی شدن با افراد ناباب همگی جزو شرایطی است که زندگی در خوابگاه را دشوار می ‌کند به ویژه برای آن دسته از دانشجویانی که از نظر اجتماعی افرادی کم رو هستند ویا از نظر اقتصادی و فرهنگی متفاوت بودن می ‌کنند. این مسائل و فشار همسالان برای انجام رفتار های منفی باعث درگیر شدن دانشجویان در یک رقابت ناسالم و تقویت نگرش های کمال گرایانه در آنها شده و ممکن است زندگی آن ها را با چالش های منفی روبرو کند. زندگی دانشجویی با تغییرات زیادی همراه است و به همین دلیل ضروری است که دانشجویان مهارت ها و توانایی هایی برای مقابله ی سالم و متنوع با مشکلات را داشته باشند تا بتوانند از سلامت جسمی و روانی خود در برابر مخاطرات محافظت کنند و به رشد شخصیت و ارتقای سلامت خود و در نتیجه ی آن رشد سلامت اجتماع بپردازند. در این رابطه حفظ ارتباط خانواده با دانشجویان و برخورداری هرچه بیشتر آن ها از حمایت های خانواده تاثیر بسزایی در ارتقا سلامت روان دانشجویان خواهد داشت. از دیگر منابع حمایتی قوی در دانشگاه، اساتید دانشگاه هستند که به عنوان معلم و الگوی دانشجویان و در صورت ایفای نقش شاگرد پروری خود به خوبی می ‌توانند دانشجویان خود را در مواقع سختی یاری نمایند. در این راستا، در زمینه ی آثار ساخته شده در سینما و تلویزیون ایران نیز فعالیت های قابل توجهی انجام شده است. از جمله ی این آثار می‌ توان به فیلم های سینمایی “متولد ماه مهر“، به کارگردانی احمد رضا درویش و با بازیگری محمد رضا فروتن و میترا حجار و فیلم سینمایی “دلشکسته با هنرمندی شهاب حسینی اشاره کرد. احمدرضا درویش، پرویز شهبازی، تهمینه میلانی، عزیزالله حمید نژاد، داریوش مهرجویی، کمال تبریزی، مسعود کیمیایی، محمدرضا هنرمند، فریدون جیرانی، رضا درمیشیان و … نیز از جمله کارگردانانی هستند که در آثار خود به دانشجویان و مسائل آن ها نیز پرداخته اند. همچنین سریال های به یاد ماندنی “در پناه تو”، “روزگار جوانی”، “سراب”، “ارمغان تاریکی”، و “دختران” با محوریت موضوعات دانشجویی، نیز ازجمله مجموعه هایی هستند که در زمان پخش خود با استقبال زیادی همراه بوده اند.

عوامل وبازیگران:

کیارش اسدی زاده، به همراه تیمی متشکل از بازیگران محبوب سینما و تلویزیون با ساخت مجموعه ی هفت در حوزه ی دانشجویان و مسائل پیرامون آنها در زمره ی کسانی قرار گرفته است که در زمینه ی ساخت آثاری از این دست فعالیت داشته اند.

حواشی:

ساخت سریال هفت در اسفند ماه سال گذشته شروع، و کار تصویر برداری آن در شهر های تهران، جزیره ی کیش و هندورابی انجام شده است. گفته شده است که سکانس های ابتدایی سریال هفت با بازی رضا کیانیان، مهدی هاشمی و نیکی کریمی در حوالی میگون، جزایر کیش و هندورابی آغاز شده است. اولین حضور کیارش اسدی زاده در شبکه ی پخش نمایش خانگی در سال 1399 با سریال “کرگدن” رقم خورد و اکنون اسدی زاده برای بار دوم خود را با ساخت سریال “هفت” در شبکه ی پخش خانگی مطرح خواهد کرد. نازنین بیاتی نیز در نقش اصلی سریال یعنی “آنیل” بعد از سریال مانکن دومین حضورش را در شبکه ی نمایش خانگی تجربه خواهد کرد. به نقل از برخی قرار بر این بود که سریال هفت در نیمه های بهار امسال (اردیبهشت ماه) در شبکه ی نمایش خانگی پخش شود. اما جدید ترین اخبار حاکی از آن است که آغاز انتشار “هفت” در پاییز سال جاری خواهد بود.

این سریال بزودی از فیلیمیانو منتشر خواهد شد.

نظرات کاربران

0 نظر
نظر شما پس از بررسی و تایید مدیران سایت منتشر خواهد شد...
هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نفری باشید که نظر میدهید !