فیلمیانو
سریال نیسان آبی سریال نیسان آبی سریال ایرانی 1,605 بازدید سریال ساخت ایران 3 سریال ساخت ایران 3 سریال ایرانی 1,571 بازدید
نوبت لیلی نوبت لیلی سریال ایرانی 1,279 بازدید خسوف خسوف سریال ایرانی 1,263 بازدید حرفه ای حرفه ای سریال ایرانی 1,364 بازدید میدان سرخ میدان سرخ سریال ایرانی 1,397 بازدید
سریال جیران سریال جیران سریال ایرانی 1,572 بازدید سریال جادوگر سریال جادوگر سریال ایرانی 807 بازدید
دانلود فیلم خانه پدری

خلاصه داستان: پدر خواهر و برادری به نام های ملوک و محتشم ، از پسرش محتشم می خواهد که قبری را در زیر زمین خانه بکند تا ملوک را به قتل برسانند و در آن مدفون کنند !!! داستانی پند آموز در باره ی تعصب کورکورانه در خانواده ای که خانه ی خود را بر مدفن پنهان دخترشان که در سال های دور او را به قتل رساندند باز سازی کرده و ماهیت شوم این واقعه گریبان گیر آنهاست .

خلاصه داستان :

داستان خانه ی پدری که دیدن آن برای افراد زیر 15 سال توصیه نمی شود پرده از رازی مگو در زندگی یک خانواده ی سنتی ایرانی بر می دارد که در طول زندگی شش نسل از افراد این خانواده فاش نشده است . یکی از اعضای این خانواده از دوران نوجوانی تا زمستان عمرش ، خود را در از دست دادن خواهرش گناه کار می داند . مضمون این فیلم که متوجه برخی از مشکلات زنان در جامعه ی ایران است در یک برش از تاریخ معاصر یعنی از سال 1308 تا سال 1379 بیان شده است . در این فیلم پدر خواهر و برادری به نام های ملوک و محتشم ، که به دلایلی خواستار مرگ ملوک است ، از پسرش محتشم می خواهد که قبری را در زیر زمین خانه بکند تا ملوک را به قتل برسانند و در آن مدفون کنند !!!

این فیلم که سرانجام بعد از گذشت چهار سال در نهایت در جشنواره فیلم فجر اکران شد مورد توجه بیشتر منتقدان قرار گرفت و بسیاری از آنان آن را مورد تحسین قرار دادند . از موارد قابل تحسین فیلم خانه ی پدری محتوای کلی آن است که به طرز موشکافانه ای فرهنگ پنهان کاری را مورد انتقاد قرار داده است . در واقع در این فیلم این عمل ناپسند به نوعی منشا همه ی خشم های پنهان و آثار سوء ناشی از آن مانند جنایات و عقده ها معرفی شده و به شرح تصویر به باد انتقاد گرفته می شود . به عقیده ی برخی ، خانه ی پدری یکی از بهترین آثار اخیر سینمای ایران است و بهترین کلمات در وصف آن ناتوانند…

عوامل و بازیگران :

مهدی هاشمی ، مینا ساداتی ، مهران رجبی ، شهاب حسینی ، نازنین فراهانی و معصومه بافنده به عنوان بازیگر ، کیانوش عیاری به عنوان نویسنده و کارگردان و علی سلطانی در کنار کیانوش عیاری به عنوان تهیه کننده ، در ساخت ” خانه ی پدری ” نقش دارند .

حواشی :

” خانه ی پدری “ در تاریخ چهارم و پنجم اولین ماه از زمستان سال 1393 در پردیس سینمایی کورش نمایش داده شد اما بعد از آن با مشکل منع اکران مواجه شد . برخی منتقدان دلیل به تصویر کشیدن عمل دلخراش فرزند کشی در این فیلم را از دلایل منع اکران آن عنوان کرده اند که در قسمت اولیه اش صحنه های به قتل رسیدن یک دختر جوان را به نمایش می گذارد . در این قسمت از فیلم پدر بی خرد با کوبیدن یک سنگ بزرگ بر سر جگر گوشه اش در سردابه ی خانه ، او را به قتل می رساند…

در ابتدای امر ناجی فیلم که وابسته به نیرو های مسلح ایران است در مقام تهیه کنندگی این فیلم بر آمد ، اما در پی انتقاداتی که بر حجم زیاد خشونت بر فیلم وارد آمد از این موضع کناره گیری کرد . پس از توقیف آن در سال 93 ، مجددا در چهاردهم آذر ماه سال 1395 در شیکاگو اکران شد و بعد از آن اکرانش در دیگر شهر های آمریکا نیز ادامه یافت . در ادامه ی روند جنجال برانگیز توقیف و اکران فیلم ، در بیست و هفتم تیر ماه سال 96 اعلام شد که با اعمال محدودیت سنی احتمال رفع توقیف این فیلم بیشتر خواهد شد . سرانجام مجوز نمایش خانه ی پدری در بیست و سوم شهریور ماه سال 1396 صادر شد اما به دنبال این صدور مجوز و نپذیرفتن برخی اصلاحیه ها از سوی کارگردان ” خانه ی پدری ” اکران این فیلم به صورت محدود صورت گرفت ، اما پس از اعلان دستور درجه بندی سنی در اکران سینما ها از سوی رئیس سازمان سینمایی و برداشتن محدودیت اکران فیلم و اجرای تغییرات اندک در آبان ماه سال 1398 به نمایش درآمد ، این وضعیت نیز دیری نپایید و به دستور داد سرای عمومی و انقلاب تهران برای دومین بار از اکران آن جلو گیری به عمل آمد . دلیل این توقیف ، زیر سوال بردن اعتقادات مذهبی و آداب و رسوم زیبای ایرانی و همچنین گسترش خشونت علیه زنان عنوان شد . اما از سوی دیگر به عقیده ی رییس سازمان سینمایی محتوای خانه ی پدری و نمایش دادن هرگونه ظلم ، خشونت و یا مسائلی از این دست به معنای اشاعه و تبلیغ این جنایات نیست . همچنین با اعمال محدودیت سنی و اطلاع رسانی مناسب به خانواده ها و نیز رای زنی با کارگردان فیلم با انجام تغییراتی در صحنه های ابتدایی فیلم ، از بار منفی آن و بازتاب آن در جامعه کاسته ؛ و در بیست و دوم آبان سال 1398 خبری مبنی بر برداشتن محدودیت اکران از سوی دادستانی تهران و اکران مجدد “خانه ی پدری” منتشر شد .

خوشبختانه مخاطب با مقایسه ی آنچه در این فیلم می گذرد با وضعیت حال حاضر جامعه متوجه بهبود وضعیت زنان در مقایسه با ابتدای قرن چهاردهم هجری شمسی و سال های پیش و پس از آن می شود . همانطور که در قسمت های ابتدایی مطلب به آن اشاره شد ، داستان خانه ی پدری یک نا به هنجاری مخرب و بسیار مهم و تاثیر گذار اجتماعی را در خود گنجانده است . این فیلم با روایت داستانی که در 70سال قبل اتفاق افتاده ، موارد مشابهی که در بین سال های 1380 تا 1398 روی داده اند را نیز مورد توجه قرار داده است . که متاسفانه تعداد قابل توجهی از آن ها در سال 1398 حادث شده اند . طی یک بررسی انجام شده ، مشخص شده است که در 18 سال اخیر 32 مورد قتل ناموسی صورت گرفته است که قربانیان این وقایع ناخوشایند به دست پدران و برادرانی که فراهم کردن امنیت و آرامش در خانواده و اجتماع شایسته ی جایگاه ایشان است به قتل رسیده اند . بی شک در فضای اجتماعی که هنوز هم در بخش هایی از خود ، از چنین پدیده ی نامطلوب و سوء رنج می برد ، ساختن این دست آثار می تواند گامی در جهت واداشتن انسان ها به تفکر و تغییر الگو های رفتاری نامناسب و کاهش ارتکاب به جرایمی از این دست باشد .

فیلم خانه پدری بزودی از سایت فیلیمیانو منتشر خواهد شد.

نظرات کاربران

0 نظر
نظر شما پس از بررسی و تایید مدیران سایت منتشر خواهد شد...
هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نفری باشید که نظر میدهید !